Schrijvers gezocht!

Let op! Dit project is inmiddels afgerond

Eindelijk is het dan zover. Alle illustraties voor het kinderboekproject zijn klaar. Zoals ik eerder aangaf is het nu de bedoeling dat er met al deze achtergronden, karakters en objecten kinderverhalen worden geschreven. Ik nodig hierbij iedereen uit om een verhaal te schrijven door de verschillende afbeeldingen te combineren.

kaart1

In het document overzicht.pdf (3MB) staan alle afbeelding die voor het verhaal kunnen worden gebruikt.

Schrijf je verhaal en vermeld op elke plaats waar een illustratie moet komen de namen van de afbeeldingen. Om een voorbeeld te geven; bovenstaande illustratie bestaat uit de afbeeldingen A-ACHTER19 + K-MON5 + K-VOS4

Alle verhalen (en hopelijk zijn dat er veel) zullen worden geplaatst als gratis te downloaden e-book. Het lijkt me leuk om het mooiste verhaal (al dan niet in eigen beheer) samen met de auteur uit te geven.

Als jullie een verhaal willen schrijven laat me dit dan weten via het contactformulier. Ik zal je vervolgens doorgeven waar het verhaal naar toe gemaild kan worden.

3 Comments

Add Yours →

Het lijkt mij erg leuk hieraan mee te werken. Ik heb vorig jaar een kinderboekje met 6 korte kinderverhalen uitgegeven met de titel: Zonnestraal.

Mag het een kort verhaal zijn of is er een minimum aantal woorden vereist. Wanneer moeten de verhalen uiterlijk klaar zijn?

Ik hoor graag van u.
met vriendelijke groet,
Dorite

Hallo Dorite,

Wat ontzettend leuk dat je mee wilt doen aan het kinderboek project.

Het verhaal mag zo kort of lang zijn als je zelf wilt. Je bepaalt ook zelf welke afbeeldingen je wilt laten terugkomen in het verhaal. Het gaat in principe om een doorlopend project, dus neem gerust de tijd.

Elk verhaal dat wordt ingestuurd zal als gratis te downloaden e-book worden geplaatst.

Succes met schrijven!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.