Sint pakt uit

sint-pakt-uit

Sint pakt uit

Sint pakt uit is een bundel met sinterklaasverhalen waarvoor ik de cover (en de illustraties bij een van de verhalen) heb mogen maken.

De opbrengst van de Sint pakt uit is geheel bestemd voor het goede doel. Verschillende bekende en minder bekende auteurs en illustrators hebben de afgelopen maanden zich in het zweet gewerkt om iets moois te creëren.
Denk aan Marlies Slegers, Wilma Hollander, Sanne Miltenburg, Liselotte Schippers, Dick Rink, Hermien Stok, Ina van der Beek, Jenneke Ingelse, Louise Flint, Marianne Miltenburg, Sandra Hessels, Sarah Brusell, Tom Bergs, Angelina van Kemenade, Caitlin Korremans, Lin de Laat, Caroline Smeets, Cora Vlug, Dorien Poirters, Ellen Vermeulen, Esther Verhoef, Wanda Hillebrand-van den Broek, Susanne Kleinjans-Meulenaars, Raymond Zachariasse.

Stel je voor… Een Piet die niet kan rijmen, een bakker die niet meer weet hoe hij pepernoten moet bakken, een pakjesboot die sputtert, een Sinterklaas zonder mantel, Amerigo die werk weigert… Daar moet je toch niet aan denken?! Maar gelukkig is er een Manusje-Van-Alles-Piet, komt er een blinkende witte sportwagen voorbij racen – een geschenk van een dankbare oliesjeik – en weet bakker Snor nog net op tijd pakjesavond te redden. Zo hoeft Sinterklaas niet meer als een verdrietig hoopje in een achtertuin te zitten en weerhoudt een bril hem ervan dat hij de achterkant van Amerigo knuffelt! Door dit boek weet je eindelijk hoe groot de grootste pakjesboot is: nog kolossaler dan gigantisch, nog enormer dan reusachtig. Je leert dat de Bang-In-Het-Donker-Piet niet bang hoe te zijn omdat Glow-In-The-Dark-Piet meestal in de buurt is. Ook is het fijn om te weten dat Tom weer naar school durft en dat het altijd zin heeft om Sinterklaas een brief te schrijven! Ruik je de pepernoten al…?

Je kunt Sint pakt uit reserveren via info@miralovesbooks.com, of gewoon via de boekwinkels met ISBN 978-90-822882-7-8

0 Comments

Add Yours →

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.