Schrijver gezocht!

Momenteel ben ik druk bezig met het maken van illustraties voor een kinderboek. Wanneer deze klaar zijn, is het de bedoeling dat hier een passend verhaal bij wordt geschreven.voorbeeld

Nou lijkt het me een leuk idee als iedereen die bij de illustraties een kinderverhaal weet te verzinnen deze verhalen zouden mailen. Vervolgens kunnen we elk verhaal als een gratis e-book aanbieden. Misschien, en nu denk ik even hardop, zouden we van het beste verhaal wel in een beperkte oplage kunnen publiceren? Maar nu loop ik wel erg op de zaken vooruit…

Goed, dit is het idee: ik maak illustraties van verschillende achtergronden, bijvoorbeeld van een landschapje. Daarnaast maak ik verschillende objecten en karakters. Aan de hand van het verhaal kunnen de door jullie gekozen objecten en karakters in de verschillende achtergronden worden geplaatst. Zo kunnen er allerlei variaties van een verhaal ontstaan. In de afbeelding zie je een voorbeeld van wat ik bedoel.

Dus, lijkt het je leuk om een kinderverhaal te schrijven, blijf me dan volgen, want zodra ik klaar ben mijn mijn illustraties, laat ik weer van mij weten!

0 Comments

Add Yours →

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.